zoetwarenautomaat

Topproducten in de zoetwarenautomaat van Snackmoments

De voordelen van een zoetwarenautomaat

zoetwarenautomaat Met de zoetwarenautomaat van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de zoetwarenautomaat treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Masterfoods (Mars, Twix, Snickers etc.), Red Band, Venco, Bakkersland, Verkade en Coca-Cola, bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw zoetwarenautomaat met de lekkerste snacks en frisdranken voor elk moment van de dag.

Zoetwarenautomaat: geen kosten, geen zorgen

Gratis plaatsing van de zoetwarenautomaat

zoetwarenautomaat De zoetwarenautomaat van Snackmoments kan gratis op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus niet te investeren; de plaatsing van de zoetwarenautomaat is kosteloos en zonder contract. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen is de zoetwarenautomaat uitermate geschikt.

De leverbare automaten verschillen van simpele, mechanische vending-machines, tot gekoelde vending- automaten met een geldwisselfunctie. U hebt geen enkel omkijken naar de zoetwarenautomaat: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de zoetwarenautomaat bij te vullen.

Meer informatie over onze zoetwarenautomaat

Interesse in plaatsing van een zoetwarenautomaat op uw locatie?

Wilt u ook een zoetwarenautomaat van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een zoetwarenautomaat en worden vastgesteld welke zoetwarenautomaat het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Zoetwarenautomaat: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier voor uw zoetwarenautomaat. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl