Vendingautomaat

Vendingautomaat voor een lekker tussendoortje

Snackmoments levert en verzorgt uw vendingautomaat

snoepautomaten Een vendingautomaat zal door iedere medewerker als prettig ervaren worden. Iedereen heeft wel eens wat extra energie nodig. De vendingautomaat van Snackmoments komt daarbij van pas. Gevuld met de heerlijkste snacks van Masterfoods (Mars, Twix, Snickers etc.), Red Band, Venco, Bakkersland, Verkade en Coca-Cola biedt onze vendingautomaat voor ieder wat wils. U heeft er zelf bovendien helemaal geen omkijken naar. Snackmoments vult de vendingautomaat zo vaak als nodig is bij.

Een vendingautomaat zonder contractverplichtingen

Daarvoor moet u een vendingautomaat van Snackmoments hebben

snoepautomaten Een Snackmoments vendingautomaat kost u niets. Wij plaatsen, onderhouden en vullen uw vendingautomaat geheel kosteloos. U kunt zelf aangeven welk soort vendingautomaat u in uw organisatie geplaatst wilt hebben. Wij hebben vendingautomaten in verschillende maten en met verschillende functies. U kunt kiezen voor de modernste supergekoelde vendingautomaat met geldwisselfuctie. Onze vendingautomaten worden bij bedrijven in allerlei branches geplaatst. Een goede kans dus dat ook u plezier kunt hebben van een vendingautomaat!

Meer informatie over een vendingautomaat van Snackmoments

Onze vendingautomaat adviseur komt graag bij u langs

Heeft u een vraag over het plaatsen van een vendingautomaat of wilt u vrijblijvend gedetailleerdere informatie ontvangen? Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zijn graag bereid om de mogelijkheden voor u op een rij te zetten. Als u nu het formulier invult nemen we binnen 24 uur contact met u op. Een e-mailtje sturen naar info@snoep-automaten.com of bellen naar 040-2914700 mag natuurlijk ook.

Uw contactinformatie:


Vendingautomaten: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van snoepautomaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl
>