Snoepautomaten

Gratis snoepautomaten plaatsing in uw organisatie.

Snoepautomaten van SnackMoments

snoepautomaten Uitgangspunt van onze snoepautomaten service is geen investeringen of zorgen voor u en toch een perfecte oplossing voor uw locatie die aansluit bij de trend naar decentrale voorzieningen, op korte loopafstand van de werkplek. Onze snoepautomaten kunnen geheel vrijblijvend worden geplaatst: zonder kosten, zonder contract. Één van onze medewerkers zorgt vervolgens door een wekelijks bezoek voor het bijvullen van de snoepautomaten.

Snoepautomaten en frisdrankautomaten

Altijd A-merken in onze snoepautomaten

snoepautomaten Met de snoepautomaten van Snackmoments en de producten van Masterfoods (Mars, Twix, Snickers etc), Coca Cola, Red Band Venco, Bakkersland en Verkade heeft Snackmoments de ideale snack en frisdrank voorziening ontwikkeld voor op de werkplek. Snackmoments kan verschillende snoepautomaten leveren, geschikt voor locaties vanaf 15 gebruikers. De snoepautomaten vari�ren van simpele mechanische vendingmachines tot gekoelde vendingautomaten met een geldwisselfunctie. De snoepautomaten SMS 15 & 30 zijn geheel gratis.

Geïnteresseerd in onze snoepautomaten?

Informatie over plaatsing van snoepautomaten

Heeft u interesse om een snoepautomaat bij u op locatie te laten plaatsen? Vult u dan onderstaand formulier in. Aan de hand van de gegevens zal een operator van Snackmoments contact met u opnemen voor een locatiebezoek. In overleg kan dan, geheel vrijblijvend, vastgesteld worden welke van de snoepautomaten van Snackmoments het beste bij uw situatie past. U kunt ons natuurlijk ook bellen: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Snoepautomaten: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van snoepautomaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl