Snoepautomaat

Waarom een snoepautomaat van Snackmoments?

De voordelen van een snoepautomaat

snoepautomaten Met de snoepautomaat van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de snoepautomaat treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Masterfoods (Mars, Twix, Snickers etc.), Red Band, Venco, Bakkersland, Verkade en Coca-Cola, bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw snoepautomaat met de lekkerste snacks en frisdranken voor elk moment van de dag.

Snoepautomaat: geen kosten, geen zorgen

Gratis plaatsing van de snoepautomaat

snoepautomaten De snoepautomaat van Snackmoments kan gratis op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus niet te investeren; de plaatsing van de snoepautomaat is kosteloos en zonder contract. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen is de snoepautomaat uitermate geschikt.

De leverbare automaten verschillen van simpele, mechanische vending-machines, tot gekoelde vending- automaten met een geldwisselfunctie. U hebt geen enkel omkijken naar de snoepautomaat: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de snoepautomaat bij te vullen.

Meer informatie over onze snoepautomaat

Interesse in plaatsing van een snoepautomaat op uw locatie?

Wilt u ook een snoepautomaat van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een snoepautomaat en worden vastgesteld welke snoepautomaat het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Snoepautomaat: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier voor uw snoepautomaat. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl