Frisdrank-automaten

Kies voor frisdrank-automaten van Snackmoments?

De voordelen van een frisdrank-automaten

frisdrank-automaten Met de frisdrank-automaten van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de frisdrank-automaten treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Coca Cola (Coca cola, Fanta, Sprite, Minute Maid jus 'd Orange en Aquarius) bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw frisdrank-automaten met de lekkerste frisdranken voor elk moment van de dag.

Frisdrank-automaten: geen gedoe, geen zorgen

Onderhoudsvrije plaatsing van frisdrank-automaten

frisdrank-automaten De frisdrank-automaten van Snackmoments kunnen onderhoudsvrij op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus niet zelf bij te vullen; de plaatsing van de frisdrank-automaten is zorgenvrij en de huur bijzonder laag. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen zijn frisdrank-automaten uitermate geschikt.

De leverbare automaten zijn gekoelde vendingmachines met geldwisselfunctie. U heeft geen enkel omkijken naar deze frisdrank-automaten: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de frisdrank-automaten bij te vullen.

Meer informatie over onze frisdrank-automaten

Interesse in plaatsing van frisdrank-automaten op uw locatie?

Wilt u meer weten over de frisdrank-automaten van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een van onze frisdrank-automaten en worden vastgesteld welke van de frisdrank-automaten het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Frisdrank-automaten: de ideale dorstlesser op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van frisdrank-automaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl