Frisdrank-automaat

Waarom een frisdrank-automaat van Snackmoments?

De voordelen van een frisdrank-automaat

frisdrank-automaat Met de frisdrank-automaat van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de frisdrank-automaat treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Coca Cola (Coca cola, Fanta, Sprite, Minute Maid jus 'd Orange en Aquarius) bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw frisdrank-automaat met de lekkerste frisdranken voor elk moment van de dag.

Frisdrank-automaat: geen gedoe, geen zorgen

Plaatsing en totaal onderhoud van een frisdrank-automaat

frisdrank-automaat De frisdrank-automaat van Snackmoments kan volledig onderhoudsvrij op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus niets zelf bij te vullen; de plaatsing van de frisdrank-automaat is gemakkelijk en tegen een bijzonder lage huurprijs. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen is de frisdrank-automaat uitermate geschikt.

De leverbare automaten zijn gekoelde vendingmachines met geldwisselfunctie. U heeft geen enkel omkijken naar de frisdrank-automaat: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de frisdrank-automaat bij te vullen.

Meer informatie over onze frisdrank-automaat

Interesse in plaatsing van een frisdrank-automaat op uw locatie?

Wilt u ook een frisdrank-automaat van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een frisdrank-automaat en worden vastgesteld welke frisdrank-automaat het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Frisdrank-automaat: ideale dorstlesser op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier voor uw frisdrank-automaat. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl