Het Snackmoments franchise-concept

De markt voor snacken op het werk

In Nederland zijn dagelijks ruim 4,5 miljoen mensen aanwezig op de werkplek tussen 08.30-17.30. Wanneer men water, koffie of thee wil is er vaak dichtbij de werkplek een automaat of apparaat aanwezig. Snack en frisdrank zijn vaak veel moeilijker te verkrijgen: bijvoorbeeld alleen in de kantine of het moet van huis worden meegenomen. Tijdens de hele dag zijn er momenten waarop een werknemer trek heeft in iets lekkers, voor de lekkere trek een gevulde koek bij de koffie, om de honger te stillen een Snickers rond 3 uur, een Sultana bij de thee�

Snackmoments stelt zich ten doel om met een compacte vending oplossing de werkplek van Snacks te voorzien.

Compacte Vending oplossingen met A-merk fabrikanten.

In samenwerking met Masterfoods (Mars, Twix ,Snickers etc), Coca Cola, Red Band Venco, Bakkersland en Verkade heeft Snackmoments de ideale snack en frisdrank voorziening ontwikkeld voor op de werkplek.
Door de compacte afmeting kan de automaat dichtbij de werkplek geplaatst worden, bij voorkeur naast een koffie of water voorziening. De ideale locatie voor extra verkoop van snacks bij een koffie of thee consumptie.

De franchise opportunity: vliegende start

Een franchise nemer van Snackmoments heeft vanaf de eerste start dag een business die cash oplevert. Bij start wordt een regio toegewezen waarin wij zorg dragen voor minimaal 50 locaties met een ge�nstalleerde automaat. Gedurende een opbouwfase wordt deze basis uitgebreid naar meerdere automaten. Het enige dat nodig is een (lease)auto en een kleine opslag voor de producten.

Een franchisenemer wordt in een opstartprogramma intensief begeleid en getraind. Na deze periode kan men van start in het gekozen gebied met de basis van 50 automaten.

De franchisee krijgt bij opstart een pakket bestaande o.a. uit:


Profiel franchisenemer

Een kandidaat die wil participeren in het franchise concept van Snackmoments heeft een aantal eigenschappen en vaardigheden nodig om succesvol te zijn. Een instelling om service gericht bezig te zijn is een van de belangrijkste uitgangspunten. We hebben de volgende kenmerken hieronder opgesomd.


Functieprofiel:

Bent u enthousiast, past u in het profiel en beschikt u over enige financi�le middelen? Stuur dan zo spoedig mogelijk.s.m. het ingevulde formulier �Franchise aanvraag� naar ons op. Hiena willen wij u graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om deze unieke kans nader toe te lichten.

Aan de slag met Snackmoments

Snoepautomaten: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van snoepautomaten en biedt uitstekende franchise opportunities. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700Snackmoments - Tel: 040-2914700 - info@snackmoments.nl