Cola-automaat

Waarom een cola-automaat van Snackmoments?

De voordelen van een cola-automaat

cola-automaat Met de cola-automaat van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de cola-automaat treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Coca Cola (Coca cola, Fanta, Sprite, Minute Maid jus 'd Orange en Aquarius) bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw cola-automaat met de lekkerste frisdranken voor elk moment van de dag.

Cola-automaat: geen onderhoud, geen zorgen

Onderhoudsvrije plaatsing van de cola-automaat

cola-automaat De cola-automaat van Snackmoments kan zonder onderhoudsinspanning op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus nooit zelf iets bij te vullen; de plaatsing van de cola-automaat is zorgenloos en de huur bijzonder laag. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen is de cola-automaat uitermate geschikt.

De leverbare automaten zijn gekoelde vendingmachines met geldwisselfunctie. U heeft geen enkel omkijken naar de cola-automaat: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de cola-automaat bij te vullen.

Meer informatie over onze cola-automaat

Interesse in plaatsing van een cola-automaat op uw locatie?

Wilt u ook een cola-automaat van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een cola-automaat en worden vastgesteld welke cola-automaat het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Cola-automaat: de ideale dorstlesser op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van cola-automaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl