Blikjesautomaten

Fris uit de blikjesautomaten van Snackmoments

Blikjesautomaten: catering zonder zorgen

blikjesautomaten Met de blikjesautomaten van Snackmoments heeft u gegarandeerd producten van topkwaliteit op uw locatie. In de blikjesautomaten treft u namelijk altijd A-merken aan.

Met de producten van Coca Cola (Coca cola, Fanta, Sprite, Minute Maid jus 'd Orange en Aquarius) bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw blikjesautomaten met de lekkerste frisdranken voor elk moment van de dag.

Blikjesautomaten: geen onderhoud, geen zorgen

Totale verzorging van blikjesautomaten

blikjesautomaten De blikjesautomaten van Snackmoments kunnen onderhoudsvrij op uw locatie worden geplaatst. U hoeft dus niet bij te vullen; de plaatsing van blikjesautomaten is kostenloos en de huur bijzonder laag. Al voor locaties met een minimum gebruikersaantal van 15 personen is de blikjesautomaten uitermate geschikt.

De leverbare automaten zijn gekoelde vendingmachines met geldwisselfunctie. U heeft geen enkel omkijken naar de blikjesautomaten: één van onze medewerkers zal u wekelijks bezoeken om de blikjesautomaten bij te vullen.

Meer informatie over onze blikjesautomaten

Interesse in plaatsing van blikjesautomaten op uw locatie?

Wilt u meer weten over de blikjesautomaten van Snackmoments? U hoeft slechts het onderstaand formulier in te vullen. Een operator van Snackmoments zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek zal, geheel vrijblijvend en in overleg, worden gekeken naar de mogelijkheden voor een plaatsing van een van onze blikjesautomaten en worden vastgesteld welke van de blikjesautomaten het beste bij uw situatie past. Bellen kan uiteraard ook: 040-2914700

Uw contactinformatie:


Blikjesautomaten: dorstlessen op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van blikjesautomaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Postbus 7189 - 5605 JD Eindhoven - T 040-2914700 - F 040-2914708 - info@snackmoments.nl