Automaten overzicht

EUROSNACKY

De Eurosnacky is een elektronische automaat met een muntacceptor. Juist omdat hij maar 20 cm. diep is kan deze automaat overal binnen een bedrijf geplaatst worden, bijvoorbeeld in de kantine, rookruimte of wachtruimte.

NIKI COMBINATIE AUTOMAAT

De Niki is een veelzijdige automaat, met uitgifte van alleen zoetwaren, of zoetwaren en blikjes frisdranken. De automaat is klein, dus onopvallend, en zelfs te gebruiken als onderzetkast voor uw koffievoorziening.
EUROSNACKY SOKKEL

De Eurosnacky is een elektronische automaat met een muntacceptor. Juist door zijn compacte afmetingen kan deze automaat overal binnen een bedrijf geplaatst worden, bijvoorbeeld in de kantine, rookruimte of wachtruimte.

MAXIMA COMBINATIE AUTOMAAT

De Maxima is een multifunctionele gekoelde automaat met een strak design en een flexibele indeling voor zoetwaren en frisdranken, bij voorkeur blikjes. Maximaal rendement uit een minimale ruimte.
MINI VENDOR 75

In samenwerking met Coca Cola biedt Snackmoments bedrijven, instellingen en verenigingen volledig verzorgde frisdrankautomaten aan.
VENDO 189/5

In samenwerking met Coca Cola biedt Snackmoments bedrijven, instellingen en verenigingen volledig verzorgde frisdrankautomaten aan.VENDO 217/6

In samenwerking met Coca Cola biedt Snackmoments bedrijven, instellingen en verenigingen volledig verzorgde frisdrankautomaten aan.VENDO 254/7

In samenwerking met Coca Cola biedt Snackmoments bedrijven, instellingen en verenigingen volledig verzorgde frisdrankautomaten aan.


Snoepautomaten: voor lekkere trek op de werkplek

Snackmoments is toonaangevend leverancier van snoepautomaten. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook emailen:
info@snoep-automaten.com

Of bel nu:

040-2914700

Snackmoments - Tel: 040-2914700 - info@snackmoments.nl